image15

Bra Cirklar

Prioritera välmåendet

Här tillhör du en grupp människor som har bestämt sig för att prioritera sig själv, välmåendet och sin egen personliga utveckling. Detta är inte terapi, istället för att prata om vad som är fel och trasigt fokuserar vi på att bygga upp det som är bra hos oss själva.  Planerade teman finns nedanför, det inkluderar allt ifrån avslappning för att öka medvetandet till att hitta och använda sina styrkor på nya sätt. 

Målet är i all enkelhet att lägga mer energi på välmående och ha kul tillsammans med ett nätverk av stöttande personer.


Alla är välkomna. Du behöver ingen tidigare kunskap och eftersom att allt sker online kan alla vara med oavsett var de befinner sig geografiskt. En vilja att utvecklas samt tillgång till dator eller smartphone är det enda kravet.


Struktur

Varje vecka har ett specifikt tema baserat på vetenskapen inom mindfulness och positivpsykologi.


Tisdags mötet

Lisa inleder med en kort meditation för att samla gruppen och presenterar temat för veckan. Det inkluderar vetenskaplig fakta,diskussion samt uppgifter som hjälper dig implementera det du lärt dig i vardagen. 

Andra halvan av Tisdagsmötet är en reflektion av veckan som gått.

Alla deltagare tar några minuter att berätta vad de fått med sig av veckans tema. Att bli hörd och få prata utan att bli avbruten eller dömas för sina känslor och tankar är befriande i sig. Cirkeln är en säker plats där man får prata fritt så länge det inte skadar någon annan. 


Veckans “check in”

Under veckan paras du ihop med en annan deltagare, här har ni möjligheten att diskutera veckans tema lite djupare. Det är allt för sällan man tar tid att prata om välmående och personlig utveckling, här får alla en chans att prata med någon som är inne på samma resa.


En faktor som är länkad till välmående och livskvalitet är sociala nätverk. Denna cirkel vill skapa ett socialt nätverk av stöttande personer vilket berikar allas enskilda process. Förutom våra stora möten paras deltagare ihop för att under veckan checka in med varandra. Det är korta samtal för att reflektera på veckans tema, att dela denna resa gör allt lite roligare samt skapar ett större engagemang.

Livet blir bättre när man mår bra!

Det låter uppenbart, livet blir bättre när man mår bra. Men ofta stannar vi vid det fysiska välmåendet. Här fortsätter vi för att inkludera livet. Reflektera över vad som får dig att må bra och hur du kan skapa ett rikare liv. 

Här får du praktiska redskap samt ett socialt nätverk som är ute på samma resa. Kom med!


Gå med en månad i taget, cirkeln kommer att löpa kontinuerligt med start Tisdag 7 Maj kl19.00. Allt sker online i vårt mötesrum på Zoom.

Pris: 800/månad (Swish eller faktura)

Anmälan är bindande.

Mejla: lisa@mindfulnessmolnet.se