Mer om.. Mindfulnessmolnet och din mindfulness instruktör

En plats för allting mindfulness

image8

Mindfulness är något som bör upplevas, det är mer än något man läser sig  till. Denna sida ska vara en samlingsplats för alla som vill just  detta. Gå en kurs, starta en egen kurs, prata mindfulness på forumet,  läs min blogg, boka coachning, boka till företaget eller bara ladda ner några övningar att göra för dig själv. Det finns många sätt att göra  mindfulness till en del av din vardag.

Hälsningar ifrån Lisa,

image9

Jag började med mindfulness för att reducera stress men fortsatte för det som visade sig vara större. Vi är så mycket mer än våra tankar. Det  är så spännande. Vi kan förändra hjärnans struktur och med det våran  upplevda verklighet!! Det är väldans intressant enligt mig! Jag  har alltid varit intresserad av sinnet och välmående. 

image10

Jag startat  mindfulnessmolnet just för att försäkra mig om att få fortsätta jobba med  något som betyder något för mig. 


Tack till dig som är här och delar detta med mig.  Jag gillar att prata mindfulness! Vad önskar du dig här på molnet?  Varifrån kom ditt intresse för mindfulness och vad vill du veta mer om? Hör av dig!  

image11

Allt mitt material är baserat på utprövade metoder och vetenskapliga teorier. Mitt intresse av vetenskapen bakom välmående har lett mig till 5års studier inom:

Organisations psykologi

Positiv psykologi

Coachnings psykologi

Mindfulness instruktör genom Gawler Foundation och även med Doc Itai Ivtzan.